Λογότυπο BlueByte Software BlueByte Software

Insurance Works

Ασφαλιστικά Πρακτορεία

Η ανοδική πορεία της BlueByte Software στον ασφαλιστικό χώρο, ξεκίνησε μέσα από δυναμικές συνεργασίες με σοβαρές επιχειρήσεις στο χώρο των ασφαλιστικών πρακτορείων.

Η πολυμορφία των εργασιών λόγω των διαφορετικών Ασφαλιστικών Εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται το πρακτορείο, συνθέτει ένα απαιτητικό και δύσκολο ρόλο τον οποίο έρχεται να εκτελέσει με επιτυχία το λογισμικό της BlueByte Software.

Η κάλυψη όμως των αναγκών δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται με την ίδια δυναμικότητα περνώντας στο επόμενο στάδιο που είναι τα πρακτορεία με δικαίωμα έκδοσης και οι Brokers με έκδοση Cover Notes για λογαριασμό μίας ή περισσότερων Ασφαλιστικών Εταιριών.

Οι εν λόγω επιχειρήσεις παρουσιάζουν όλα τα χαρακτηριστικά του πρακτορείου και επιπλέον χρησιμοποιούν ένα σημαντικό κομμάτι των λειτουργιών της Ασφαλιστικής Εταιρίας όπως η τιμολόγηση και η έκδοση.

Το ολοκληρωμένο περιβάλλον του Web Insurance Works (Front & Back Office) της BlueByte Software προσφέρει

και πολλές άλλες δυνατότητες με ασφάλεια και ταχύτητα.

Η ιδιότητα του λογισμικού να καλύπτει εκ διαμέτρου αντίθετες λειτουργίες χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις το κατατάσσουν στην κορυφή της εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων.

Η εφαρμογή αποτελείται από έναν ενιαίο κορμό στον οποίο συνεργάζονται αρμονικά το κομμάτι της παραγωγής και το οικονομικό κύκλωμα.

Παραγωγή

Οικονομικό Κύκλωμα